Mindenünk az online marketing

Üdvözöljük!

Először is nagyon örülünk, hogy itt van. Már pusztán látogatásával megerősítette bennünk, hogy szükség van arra, amit csinálunk. 

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amelyek a velünk való első találkozás alkalmával – teljesen jogosan – felmerülhetnek Önben, ezáltal képet kaphat arról, mivel is foglalkozik a TeMarketinged. Ha a lentieken túl további kérdései maradnának, azokra is szívesen válaszolunk, csak írja meg nekünk a kapcsolati űrlapon keresztül.

1. Kik vagyunk?

A TeMarketinged sok éve online marketinggel és WordPress weboldalak készítésével foglalkozik. Ez számunkra nem (csak) munka, hanem igazi szenvedély is. Folyamatosan fejlődünk, követjük a trendeket és képezzük magunkat, hogy tudásunk mindig napra kész legyen. Büszkék vagyunk rá, hogy mind a mai napig azon ügyfeleink többségével is együtt munkálkodunk a sikeren, akik anno csupán egy egyszerű bemutatkozó weblap kérésével fordultak hozzánk.

online marketing

2. Mit kínálunk?

Lehetőséget arra, hogy kitűnjön a tömegből. Az álom az Öné, mi abban segítünk, hogy ezt az álmot úgy tálalja célközönsége felé, hogy azzal ne csak felkeltsük érdeklődésüket, hanem elérjük, hogy hozzá is járuljanak annak megvalósításához.

Honlapja elkészítésével és kereső optimalizálásával, céges közösségi oldalai beállításával és kezelésével, hatékony és dizájnos hírlevelekkel illetve az adatok folyamatos elemzésével lehetővé tesszük, hogy vállalkozása ismertebb legyen, megrendelései száma megnövekedjen.

3. Milyen árban dolgozunk?

Elsődleges szempontunk volt az árak kialakításánál, hogy sok minket megkereső vállalkozás még csak most indult el útján, vagyis nem rendelkezik milliós büdzsével. Áraink éppen ezért jóval kedvezőbbek az átlagnál, cserébe reméljük, hogy egyszer még viszontlátjuk Önt a Forbes címlapján.

Hamarosan elérhetővé tesszük kalkulátorunkat, amíg ez megtörténik, kérje egyedi ajánlatunkat!

4. Miért éri meg ez nekünk?

Mert szenvedélyünk a munkánk. Mert mi is elindultunk valahonnan. Mert így álmok megvalósulásához járulhatunk hozzá.

5. Mivel is foglalkozunk pontosan?

Másokhoz hasonlóan felsorolhatnánk egy halom ijesztő kifejezést, mind SEO, PPC, eDM és társai, de úgy gondoljuk, hogy aki tényleg ismeri a szakmáját, az tud laikusok számára is érthető nyelvezetet használni. Vagyis: Google- és mobilbarát weboldalakat készítünk, Facebook céges oldalakat hozunk létre és kezelünk, Facebook és Google fizetett hirdetéseket állítunk be, hírleveleket küldünk ki. Figyeljük és elemezzük az ezekkel kapcsolatos adatokat. Mindezt pedig tulajdonosi szemlélettel tesszük, vagyis mindig idő- és költséghatékonyságra törekszünk.

6. Mi a teendője?

Gondolja át, mi mindenben állhatunk rendelkezésére és jelezze felénk emailben vagy az erre kialakított űrlapon.

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT